Trei oi și o capră de vânzare.

Am ajuns în Belgia de o săptămâna și vreau să îmi deschid o afacere.Am ceva bani dar dacă găsesc cumpărător la cele trei oi și capra mea.

Deci să vă spun povestea mea adică povestea ciobanului de Bruxelles.
Douăzeci Decembrie 2016 este startul unui nou început. Da mă eu mă numesc Costel și vin din România țara tuturor posibilităților de a nu mai locui acolo. Am ajuns la concluzia că trebuie să mă realizez și eu.

Petre vecinu’ are un BMW de moare capra vecinului, uite de aici a plecat provocarea vieți mele. Vreau să plec afară și eu unul nu vreau să mă întorc în țară până atunci când ajung să fiu realizat ca și Petre vecinu’ meu care de ceva vreme vine din Italia doar în concediu de sărbători acasă.

De fapt nu are casă, are vila cu trei etaje și un bazin de 100 metri pătrați care iarna-i patinoar și vara-i ștrand. Văzând că se poate la el am hotărât să las totul în urmă și să plec afară să-mi fac un viitor mai bun.

Azi 15 Decembrie a ajuns Petre vecinu’ acasă din Italia, mi-am luat inima-n dinți și m-am dus la poarta lui. M-am apropiat cu gândul că de sărbători o să fiu binecuvântat și o să am mai mult noroc.

Petre, Petre am strigat de două ori. Nimeni și nimic doar BMW-ul lui strălucea dincolo de poartă ca și Soarele de pe cer în toiul veri. Am mai strigat de două trei ori dar după ce am stat cinci minute ca boul irosindu-mi puţina speranţă care o mai aveam,  am dat să plec, dar…. sa auzit un strigăt, mai degrabă răgetul unui leu :

– Da Costele, ce vrei tu Costele ? Era Petre vecinu’ cu paharul de vin fiert. Sorbea din vin și mă privea urât de parcă l-am înjurat.

Va continua…

Dai share sau like doar dacă îți place postarea Trei oi și o capră de vânzare.

Lasă un răspuns